Hirdetés

J.J. Abrams lerántotta a leplet a Skywalker kora legnagyobb rejtélyéről

|

A rendező elárulta, hogy mit szeretett volna Finn többször is bevallani Reynek a film eseményei során.

Hirdetés

A Star Wars: Skywalker kora azzal a nem titkolt céllal jött létre, hogy pontot tegyen egy kilenc epizódon keresztül átívelő történet végére. J.J. Abramsnek a legtöbb szálat sikerült elvarrnia, de jó pár rajongó érzi úgy, hogy sok kérdés maradt megválaszolatlanul. Ezek közül a legfeltűnőbb persze az, hogy vajon mit szeretett volna Finn a film több pontján is elárulni Reynek. A mostantól spoilerek következnek, tehát csak a film megnézése után ajánljuk a további olvasást.

Hirdetés

Nincsen Star Wars film sivatag borította planéta nélkül, az aktuális mozi ezen bolygóját pedig Pasaanának hívják. Egy furcsa, folyóhomok szerű anyag is található a bolygón, amely a mozi egy bizonyos pontján elnyeli szereplőinket. Mielőtt teljesen elmerülnének a homokban, Finn egy vallomást szeretne Reynek tenni, de ez elmarad, majd később többször is visszatér ez a vonal, de végül sosem mondja ki azt, amit el akart árulni a hősnőnek. Az egészen olyan, mintha az egykori rohamosztagos szerelmét szeretné bevallani a Jedik utolsó reménységének, azonban a Finnt játszó John Boyega ezt kategorikusan cáfolta.

Egy zártkörű vetítésen végül J.J. Abrams elárulta, hogy mi az a titokzatos mondat, amelyre ennyire kíváncsi az internet: a film egy későbbi pontján kiderül, hogy bizonyos mértékben Finn is erőérzékeny, és a rendező szerint ez az, amit Boyega karaktere be szeretett volna vallni Reynek akkor, mikor Poe épp nincs a közelben. 

Szerintetek voltak még olyan részek, amik bővebb kifejtésre szorultak? Ha részletekbe menően szeretnétek megvitatni a Skywalker kora eseményeit, akkor ajánljuk a spoileres kibeszélőnk alatti komment-szekciót, ahol minderre lehetőségetek van.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)