Hirdetés

Biztos, hogy minden vendégszereplőt észrevettél a Skywalker korában?

|

Voltak bőven visszatérők a Skywalker-saga zárásában, és egyáltalán nem biztos, hogy az összes feltűnt a nézőknek.

Hirdetés

Ahogy arra számítani lehetett, nem kevés kikacsintás, visszautalás vagy épp meglepetésvendég jutott a kilencedik Star Wars filmbe, most pedig egy bizonyos jelenet során megidézett karaktereket fogjuk sorra venni, így a film cselekményére nézve spoileres tartalom következik!

Hirdetés

A Skywalker kora egyik talán legemlékezetesebb szegmenséről van szó, amikor is Rey az Uralkodóval viaskodik a film utolsó harmadában, ám minden igyekezete ellenére a földre kerül a fiatal jedi. Rey ekkor az égre tekintve látja, ahogy barátai és az ellenállók hasonlóan szorult helyzetben vannak az Utolsó Rend flottájával szemben, ekkor viszont hangok formájában érkezik a segítség Rey számára - méghozzá nem is akárkik szóltak hozzá.

A lányt gyakorlatilag a jelenleg kánonként elismert Star Wars univerzum minden pontjáról bíztatták a rajongók által is jól ismert karakterek. Kezdve Obi-Wan Kenobitól, akinek mindkét megszemélyesítőjét, Ewan McGregort és Alec Guinness egyaránt hallgattuk az ominózus jelenetben, de jellegzetes orgánumát adta még a snitthez mindannyiunk Qui-Gonja, Liam Neeson is. Samuel L. Jackson és Frank Oz is talpra állásra ösztökélték Rey-t, mint Windu- és Yoda mester, de A klónok támadásából ismert Luminara Unduli (Olivia d'Abo), sőt az animációs A klónok háborúja széria közkedvelt szürke jedije, Ahsoka Tano is megszólalt a jelenetben Ashley Eckstein hangján keresztül. Nem maradt ki a Lázadók szériából ismert Kanan Jarrus (Freddie Prinze Jr.) sem. 

A történet és a saga szempontjából azonban a legfajsúlyosabb visszatérő talán mégis az a Hayden Christensen, aki nem mást, mint Anakin Skywalkert vitte vászonra az előzménytrilógiában. Számos rajongó reménykedett abban, hogy lesz valamilyen szerepe Darth Vadernek, azaz Anakinnak a nagy fináléban, ami végül, ha egy hangüzenet formájában is, de megtörtént. "Hozz egyensúlyt az Erőbe", így hangzott pontosan Anakin Rey-hez fűzött kérése.

Nektek mi volt a kedvenc visszautalásotok vagy kikacsintásotok a Skywalker korából?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)