Hirdetés

Snoop Dogg készít animációs sorozatot az Amazonnak

|

A rapper Vince Vaughnnal és Chris Powellel együtt dolgozik az Oaklandia nevet viselő szérián

Hirdetés

Mivel a mozik zárva vannak, most még kiélezettebb a verseny a streaming szolgáltatók között, amiknek feltehetően jót tett a jelenlegi helyzet. Az Amazon is nagyon beindult, a Borat 2 utánra is nagy tervei vannak, és az egyik megvalósításában Snoop Dogg fog segíteni, akitől egyébként nem áll távol az animációs filmek és sorozatok világa.

A rapper szinkronizált már a Simpson családban, a The Cleveland Show-ban, az új Spongyabob filmben és a Texas királyaiban is, de most valami teljesen sajáttal fog előállni.

Hirdetés

Az Oaklandia cselekményéről még semmit nem tudni, de az kiderült, hogy Snoop adja egy vagy több karakter hangját, valamint vezető producerként tevékenykedik Vince Vaughn mellett. Az író Daniel Dominguez, aki a Michael B. Jordan-féle Gen:Lockot jegyzi, valamint Chris "Comedian CP" Powell lesznek.

Premierdátum sem ismert egyelőre, de reméljük, hamarosan még többet tudunk meg róla.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)