Hirdetés

Nincs kizárva a Social Network - A közösségi háló folytatása

|

A film írója legalábbis tudna még mesélni a témáról.

Hirdetés

David Fincher óriásit húzott a 2010-es A közösségi hálóval, ami aktuális témájával és különleges hangulatával 3 Oscart is bezsebelt. Meglehet, hogy hamarosan egy második részt is kapunk.

Hirdetés

Az AP Entertainment a napokban készített egy interjút a Social Network - A közösségi háló írójával, Aaron Sorkinnal, aki elmondta, ugyan sokkal többet tud a 2005-ös Facebookról, mint a mostaniról, de az biztos, hogy egy folytatást mindenképp megérdemelne a történetet:

"Sokkal többet tudok a 2005-ös Facebookról mint a 2018-asról - annyiban viszont biztos vagyok, hogy el kéne készülni egy folytatásnak."

Az író hozzátette még, hogy rengeteg minden történt a film vége óta, mint például a Winklevoss testvérekkel folytatott per, vagy épp Mark Zuckerberg akkori közeli barátjának és a Facebook társalapítójának, Eduardo Saverin sorsának a kiteljesedése. Sorkin azt is elárulta, hogy nem csak ő lát lehetőséget egy esetleges második részben, hanem a film egykori producere, Scott Rudin is.

Sorkin az elmúlt időszakban több e-mailt is kapott a producertől, amikben különböző cikkek csatolása mellett Rudin az "Épp itt az ideje egy folytatásnak, nem igaz?" kérdést tette fel - reméljük komolyan is gondolta. Persze, téma és mesélni való van bőven, de David Fincher filmjének a hangulatához és minőségének nagyon nehéz lesz felérni, nem hogy megugrani, szóval ilyen szempontból érthető, hogy nem kapkodnak a készítők.

Ti örülnétek, ha ismét a filmvásznon láthatnátok a Facebook történetét?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)