Hirdetés

Soha nem fog elkészülni a Shop-stop 3

|

Kevin Smith egy interjúban árulta el, miért nem kaphatja meg várva várt folytatását a legendás mozi.

Hirdetés

A Shop-stop igazi kultfilm, ami feltette Kevin Smitht a Hollywood-i médiatérképre, így nem csoda, hogy rengetegen reménykednek benne, hogy Dante és Randall még visszatérnek, de a jelek szerint erre szinte semmi esély.

Hirdetés

Kevin Smith egy podcast során választolta meg, hogy mi a helyzet a Shop-stop 3 kapcsán, amiről néhány éve még azt rebesgették, hogy elindul a forgatás:

Az egyik főszereplő egy ideig nem akart visszatérni. Megírtam a forgatókönyvet, tetszett is neki, de a filmhez nem volt kedve. Évekig könyörögtem neki, mire eljutottunk oda, hogy talán bevállalja. Akkor úgy tűnt, minden sínen van. Már a pénz is megvolt, 8 millió dollárt szereztünk a forgatásra.

Aztán a Randallt játszó Jeff Anderson mégis nemet mondott.

Nagyon szeretném megcsinálni, de nélküle nem lehet. Ez neki lett írva. Az egész Randall körül forog. Szóval hacsak meg nem gondolja magát, nem lesz film. Soha nem találnánk mást a szerepre, Randall csak Jeff Anderson lehet.

Smith elmondta, hogy gondolkozik azon, hogy képregényes formában valahogy kiadja a sztorit, de azért az mégsem az igazi.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)