Hirdetés

Soha nem látott Star Wars forgatási anyag került elő

|

Többek között megnézhetjük, ahogy Mark Hamillt a Tauntaun táncot nyomja.

Hirdetés

A Disney nemrég bejelentette a világ összes filmjét és sorozatát, amelyek között természetesen helyet kapott számos Star Wars tartalom is. Többek között lesz Ahsokára fókuszáló spin-off, jön az animációs The Bad Bach sorozat, az Obi-Wan szériában felbukkan Hayden Christensen is, sőt R2-D2 és C-3PO is különféle kalandokba keveredik majd az A Droid Story-ban. 

De a rajongók nem csak a jövőben, hanem a múltból is kaphatnak a csemegéket. Nemrég a Good Morning America közzétett egy kulisszák mögötti felvételt a Star Wars: A birodalom visszavágból, amely soha nem látott felvételeket tartalmaz a forgatásról.

Hirdetés

A videóban olyan csodákat láthattok, minthogy Mark Hamill a Tauntaunokat utánozza vagy éppen a stáb életét brutálisan megnehezítő intenzív hóvihart, de Carrie Fisherhez és Harrison Fordhoz is tartozik egy-két emlékezetes jelenet. 

Nektek melyik a kedvenc pillanatotok a nosztalgikus videóból?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)