Hirdetés

Sok színész visszatér a Zack Snyder-féle Az Igazság Ligája utóforgatásaira

|

A Warner nem igazán akart kötélnek állni, hogy visszahozza a legnagyobb sztárokat a forgatásokra, de a jelek szerint a rendezőnek sikerült meggyőznie a fejeseket.

Hirdetés

A Snyder Cut elkészülte mindenképp rendhagyónak mondható a filmvilágban, hiszen eddig egyetlen stúdió sem engedte meg, hogy már megjelent filmjüket valaki újravágja, mert az minőségileg nem ütötte meg a standardjait. Márpedig Zack Snyder pontosan ezt csinálja, ráadásul egyre komolyabb utómunkálatokról szállingóznak a hírek, melyekhez a film legnagyobb sztárjai is visszatérhetnek.

Eleinte azt hittük, hogy a rendező az általa készített felvételekből csak újravágja a filmet; később arról érkeztek a hírek, hogy ezt még szinkronmunkálatokkal is megtámogatják. A The Hollywood Reporter értesülései szerint azonban most még utóforgatásokra is sor kerülhet.

Hirdetés

A forgatásokra nem kisebb nevek térhetnek vissza, mint Gal Gadot, Ben Affleck, Henry Cavill és Ray Fisher. Az Aquamant játszó Jason Momoáról és a Flasht alakító Ezra Millerről egyelőre nem szól a fáma.

A Cyborgot megformáló Fisher visszatérte már csak azért is meglepő, hiszen a színész és a Warner között jelenleg nem a legfelhőtlenebb a viszony, miután az megszellőztette, hogy Joss Whedon "undorítóan" bánt a színészekkel a forgatások során, melyet a stúdió producerei tettek lehetővé. Nemrég Jason Momoa is beállt Fisher mögé, így a Warnernek fájhat a feje, hiszen egy hasonló botrány nem feltétlenül tesz jót a tervezett Aquaman 2-nek.

Az mindenesetre kifejezetten izgalmas, hogy az HBO Max-re készülő Snyder-változat ilyen támogatást élvez. Egyelőre csak azt tudjuk, hogy a film négy részre bontva, egy minisorozat formájában debütál majd a Warner új streaming szolgáltatásában, valamikor 2021-ben.

Ti kíváncsiak vagytok a Snyder-féle Az Igazság Ligájára?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)