Hirdetés

Sokak kedvenc Pókembere felhagy a színészkedéssel egy időre

|

Ha lesz is valaha The Amazing Spider-Man 3, azt nem mostanában fogják leforgatni, mert Andrew Garfield egészen mást tervez.

Hirdetés

Andrew Garfield nagy évet zárt. Ebből a legtöbben a Tick, Tick... Boommal kiérdemelt Oscar-jelölésére és vendégszereplésére emlékszünk a Pókember: Nincs hazaútban, de volt még ezen kívül pár projektje. Köztük legutóbb az  Under The Banner of Heaven, amely kifejezetten súlyos témákkal foglalkozott, így most pihenőre van szüksége.

Elmondása szerint a színészeknek törődniük kell a saját mentális és fizikai egészségükkel, hogy aztán törődhessenek a sztorival.

Hirdetés

Variety afelől érdeklődött, hogy mi lesz számára a következő feladat a nyomozós széria után, amire kertelés nélkül, egyenesen válaszolt.

"Pihenek egy darabig. Át kell állítanom magam, és ki kell találnom, hogy mit vállalok be legközelebb. Egy darabig csak magam szeretnék most lenni. Az egész Oscar-szezon olyan, mint egy nagy daráló. Most egy kicsit 'átlagos' szeretnék lenni."

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

A rajongók a Nincs hazaút óta kampányolnak a The Amazing Spider-Man széria feltámasztásáért. Ha sor is kerül erre valaha, az ezek szerint nem mostanában lesz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)