Hirdetés

Sokan elégedetlenek He-Man új kalandjával, Kevin Smith nem is hagyta szó nélkül a dolgot

|

A netflixes Masters of the Universe: Revelation készítője elég keményen reagált a szériát ért vádakra.

Hirdetés

Friss alkotással bővült nemrég a Masters of the Universe franchise, hiszen elérhető lett a Netflix kínálatában a Masters of the Universe: Revelation című sorozat első fele, amiben természetesen sokak kedvenc hőse, He-Man is visszatért.

Ám sok rajongó nem igazán volt elégedett az eddig megjelent öt epizóddal, és szép számmal akadtak olyanok, akik nem is tartották magukban véleményüket, elég csak megnézni például a Rotten Tomatoes oldalát.

A továbbiakban spoilerek következnek, szóval csak akkor olvassatok tovább, ha már végeztetek a széria eddigi részeivel, vagy szimplán nem zavar, ha a történetet ecseteljük.

Hirdetés

A Revelation sztorijában továbbra is nagy szerepe van Adamnek, vagyis He-Mannek, viszont a karakter már az első epizódban látszólag meghal. Ezt követően Teela, Evil-Lyn és Andra is eléggé reflektorfénybe kerül, emiatt pedig úgy tűnhet, hogy valójában ezek a nők lettek a kaland főszereplői. Emiatt sokan éles kritikákkal illették a sorozatot, ami egyesek szerint túlságosan is "woke", vagyis magyarul imponálni szeretne a társadalmi egyenlőtlenségek ellen olykor igencsak hevesen küzdő rétegnek, amelynek tagjai gyakran illetik a nem túl hízelgő "social justice warrior", avagy "SJW" elnevezéssel.

A kritikusok pedig bizony Smitht tették felelőssé a fenti dolog kapcsán, és úgy tűnik, hogy ennek cseppet sem örül a széria alkotója:

"Azt látom, hogy az emberek azzal jönnek online, hogy »Hé, ember, megszabadulnak He-Mantől!«. K*rvára komolyan azt hiszitek, hogy a Mattel Television, ami felbérelt és pénzt fizetetett, He-Man nélkül akar egy kib*szott Masters of the Universe műsort csinálni? Nőjetek fel a p*csába, ember! Tényleg megdöbbentett, hogy egyesek azzal jöttek, hogy »Ó, érzem én, hogy ez csali.«"

- reagált Smith nem túl kedves stílusban.

Egyébként az első öt rész egy cliffhangerrel zárult, és kiderült, hogy Adam valójában nem halt meg (bár a fináléban súlyosan megsérült), szóval a folytatásban esélyes, hogy komolyabb szerephez jut majd. Persze ez nem biztos, hogy nagyon meghatja majd azokat a rajongókat, akik most úgy érzik, hogy Kevin Smith alaposan átvágta őket a sorozattal.

Nektek hogy tetszik egyébként a Masters of the Universe: Revelation eddig?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)