Hirdetés

Sokat elárul a Marvel Kapitány 2, vagyis a The Marvels logója

|

Rendhagyó címet kap a második Marvel Kapitány mozi, ez viszont cseppet sem véletlen.

Hirdetés

Tegnap a Marvel Studios egy nagyszabású előzetesben ünnepelte, hogy végre világszerte visszatérhetünk a mozikba, és egy év szünet után ismét érkezhetnek az MCU filmjei. Láthattunk pár jelenetet az idén bemutatásra kerülő Black Widow (Fekete Özvegy), Shang-Chi And The Legend Of The Ten Rings (Shang-Chi és a tíz gyűrű legendája) és Eternals (Örökkévalók) filmekből, valamint megvillantották nekünk a negyedik fázis további filmjeinek logóját és premierdátumát - kivételt képez a Fantasztikus Négyes, itt még nem ismert a tervezett bemutató ideje.

Így derült ki, hogy a Fekete Párduc folytatását például Black Panther: Wakanda Forever címmel kereshetjük majd a mozikban 2022-ben, a szintén jövőre érkező Marvel Kapitány 2 címe pedig The Marvels lesz.

Hirdetés

Közelebbről megnézve a The Marvels logója azonnal világossá teszi, miért döntöttek a Marvel kreatív fejesei a címváltás mellet: a címfeliratból a "The Marvel" rész még az eredeti Marvel Kapitány film betűtípusát használja, ez egyértelműen magára Marvel Kapitányra, azaz Carol Danversre utal. A szóvégi "S" vagyis az angol többes szám jele viszont már Ms. Marvel jelmezének S, avagy villám szimbólumát utánozza. Kamala Khan, azaz Ms. Marvel előbb saját MCU-s tévésorozatot fog kapni a Disney+-on, utána érkezik majd csak meg a filmbe. Végezetül érdemes jobban megnézni a címben az A betűt is, ez ugyanis egy olyan apró jelképet rejt magában, ami a WandaVision sorozatban szuperhősképességeket szerző Monica Rambeau-ra utal - ő a képregényekben sok szuperhősnevet használt már, egy ideig ő volt Marvel Kapitány, most pedig épp Spectrum néven tevékenykedik.

Rögtön három főhőse is lesz tehát a The Marvelsnek. Kíváncsian várjuk, mit hoznak majd ki mindebből 2022 novemberében.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)