Hirdetés

Sokat kell még várnunk a Mad Max: Fury Road előzményfilmjére

|

El lett csúsztatva a Furiosa premierje, amire így csak jó néhány év múlva kerülhet sor.

Hirdetés

A 2015-ös Mad Max - A harag útja nemcsak látványa miatt volt érdekes, a Tom Hardy által életre keltett Max Rockatansky mellett egy másik karakternek, Furiosának is nagy szerep jutott a történetben. Azt még nem tudni, hogyan folytatódik a franchise címszereplőjének története, viszont a Furiosa előzményfilmről már tudunk ezt-azt - például hogy sajnos nem mostanában kerül majd a mozikba.

Hirdetés

Korábban még úgy volt, hogy 2023. június 23-án debütál a mozikban a Furiosa spin-off, ám a friss hírek szerint ez megváltozott, így csak majdnem egy évvel később, 2024. május 24-én érkezhet meg a film. A premier tehát még jóval odébb van, de azt már tudjuk, hogy a címszereplő hölgyet ezúttal nem Theron, hanem Anya Taylor-Joy alakítja majd, ami logikus döntésnek tűnik, hiszen egy előzménysztoriról van szó.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A filmben elvileg feltűnik majd Chris Hemsworth és Yahya Abdul-Mateen II is, de azt még nem tudni, hogy nekik milyen szerepet szán George Miller rendező, akitől korábban megtudhattuk, hogy a Furiosa jóval hosszabb időt ölel majd fel, mint a 2015-ös Fury Road.

Ti várjátok már a spin-offot?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)