Hirdetés

Sokba kerül az Apple-nek, hogy igazi focicsapatok szerepelnek a Ted Lassóban

|

Zsíros üzletet üthetett nyélbe az almás céggel a Premier League.

Hirdetés

A 2019 őszén elindított Apple TV+ nem rengette meg a világot, de azért bőven akadnak olyan tartalmak a streaming platformon, amit máshol is szívesen látnánk. Ilyen például az Emmy-díjas Ted Lasso, melyben Jason Sudeikis egy Angliába keveredett amerikai futball edzőt alakít, akinek egy kis helyi focicsapat élén kell helytállnia.

A sorozat bájához nagyban hozzájárul, hogy valósághű környezetben játszódik, a Lasso vezette, képzeletbeli Richmond AFC tehát igazi másodosztályú csapatok között áll helyt, és még a ligakupát is autentikus formában láthatjuk. Egy friss jelentés szerint pedig most az Apple jókora összeget fizetett, hogy ez az első osztállyal is így legyen.

Hirdetés

A The Athletic ugyanis arról ír, hogy a cupertinóiak és a Premier League nemrég egy 500 ezer fontos (csaknem 210 millió forintos) licencszerződéssel biztosította, hogy a Ted Lasso következő szezonja se nélkülözze a realisztikus elemeket. A lap értesülései szerint az üzlet értelmében a sorozat többek közt használhatja az angol csúcsliga logóit, mezeit és még archív felvételeket is.

A licenc valószínűleg hosszabb távra szól, mivel az Apple vélhetően a sorozat lezárulta után is műsoron akarja majd tartani az egyik legsikeresebb szériáját. Korábbi nyilatkozatok szerint egyébként a Ted Lassóból csak 3 évadot terveztek az alkotók, ám nemrég szárnyra kaptak olyan pletykák, melyek szerint már nem kizárt a folytatás sem.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)