Hirdetés

Sokkal hamarabb jöhet a The Mandalorian 3. évada, mint gondoltuk

|

A The Mandalorian főgonoszát alakító Giancarlo Esposito szerint már nem kell sokat várnunk a folytatásra.

Hirdetés

Megfogta az Isten lábát a Disney és a Lucasfilm a 2020-ban debütált The Mandaloriannel, vagy ahogy a magyar fordításban nevezik, A mandalórival, ugyanis a Pedro Pascal főszereplésével forgatott sorozat nemcsak a Disney+ streaming szolgáltató eredményes rajta szempontjából bírt kardinális fontossággal, hanem ahhoz is hozzájárult, hogy a kevés kivétellel csúnyán elbaltázott új generációs Star Wars mozifilmek dacára se gyűlöljék meg a rajongók egyszer és mindenkorra a franchise-t.

Ennek tükrében aligha meglepő, hogy Din Djarin kalandjainak harmadik felvonása egyike az év legjobban várt sorozatainak. Ráadásul könnyen meglehet, hogy hamarabb bekerül a Disney+ kínálatába, mint azt előzetesen gondoltuk.

Hirdetés

Ennek az az oka, hogy a sorozatban Gideon moffot alakító Giancarlo Esposito a The Rich Eisen Show vendégeként úgy fogalmazott, hogy nyárra várja a harmadik szezon bemutatóját.

"Hamar megkapjátok, hamar megkapjátok. Már csak néhány apróság van hátra abból, amit én csinálok, de úgy hiszem, hogy valamikor nyáron mutatják be. Nem határoztak még az időpontról, de közel van már."

Miután a forgatási munkálatok márciusban befejeződtek, Esposito nagy valószínűséggel utószinkronra, esetleg egy-egy jelentet felvételének megismétlésére gondolhat, azaz alighanem igaza van abban a tekintetben, hogy a teljes évad hamar dobozba kerül. Már csak az a kérdés, hogy a döntéshozók meddig akarnak várni az Obi-Wan Kenobi kifutása utána, amely május 27-én startol és június 22-én ér véget.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)