Hirdetés

Sokkal jobban érdekli a nézőket a Jackass Forever, mint Roland Emmerich új filmje

|

Mindkettő a hétvégén debütált a mozikban, de a Jackass Forever lényegesen több bevételt hozott.

Hirdetés

Nem csak a 2000-es évek elején imádtuk nézni, ahogy néhány félőrült és/vagy profi kaszkadőr kárt tesz magában és barátaiban: a Jackass Forever a nyitó hétvégéjén 20,7 millió dolláros bevételt termelt az Egyesült Államokban, míg Roland Emmerich katasztrófafilmje, a Moonfall a becslések szerint mindössze 10-12 milliót tudott összehozni.

Kellett is a siker a Jackassnek, ugyanis a gyártás 10 millió dollárba került. Tanulva a tavalyi rossz tapasztalatokból, a premier napján ezt is csak a mozikban lehetett megnézni, nem vált elérhetővé a streaming szolgáltatók kínálatában.

Hirdetés

A Moonfallnak ugyanakkor még jobban kellett volna a nézői figyelem, ugyanis 150 millióba került, ráadásul Emmerich nagyon régen csinált utoljára olyan filmet, ami kasszasiker lett - az utóbbi öt alkalommal például bukott.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Mindeközben a Pókember: Nincs hazaút továbbra is pörög, de jól teljesít a Sikoly is, ami biztosan kap folytatást.

A Jackass Forevert sajnos a hazai mozik nem vetítik, kénytelenek vagyunk az online premiert megvárni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)