Hirdetés

Sokkot kapsz, ha megtudod, mi Tom és Jerry valódi neve

|

A Warner Bros. a most bejelentett Multiversus adatlapján árulta el, hogy hívják a két, 80 éve ismert karaktert valójában.

Hirdetés

Már rég nem téma, hogy Tom vagy Jerry volt-e igazából a szemét (nyilván az egér, de lehet vitatkozni kommentben, ha nem értetek egyet), most épp teljesen más foglalkoztatja az internet felháborodni képes felhasználóit: a jogtulajdonos Warner Bros. által kiadott Multiversus hivatalos oldalán minden karakternél szerepel az első felbukkanásuk ideje és helye, a speciális mozdulataik, valamint a teljes nevük. Gondolhatnánk, hogy a két háziállatnak nincs az ismertnél hosszabb neve, de mint kiderült, van.

Hirdetés

Ez alapján Tomot úgy hívják, hogy

Idősebb Thomas Jasper "Tom" Cat,

Jerryt pedig úgy, hogy

Gerald Jinx "Jerry" Mouse.

A Tom és Jerry lore-ban jártasak szerint eddig hivatalosan Jerome volt az egér, azt becézték Jerrynek. Eredetileg egyébként a Jasper és Jinx nevet kapták volna, de az alkotók, William Hanna és Joseph Barbera meggondolták magukat az 1940-ben bemutatott első epizód után, melyben Tomot még a régi nevén szólítják.

Hogyan változott meg az életetek most, hogy birtokoljátok ezen tudást?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)