Hirdetés

Ilyen lesz a Rick és Morty alkotójának új sorozata

|

A Solar Opposites egy földönkívüli családról szól, akik megpróbálnak az emberek között boldogulni.

Hirdetés

Sokat kell még várnunk a Rick és Morty visszatérésére; egyelőre kérdéses, hogy mikor láthatjuk a negyedik évad második felét, és hogy a koronavírus bármennyire hátráltatta-e a munkálatokat. Addig is érdemes lehet belenézni Justin Roiland új szériájába, amit alapjáraton a Hulunak készít. 

Hirdetés

A Solar Oppositesban négy földönkívüli egy amerikai külvárosba zuhan, ott próbálnak boldogulni, valamint védelmezni a Pupa nevű lényt, aki egyben egy szuperszámítógép. Ez nyilván nem egy Alf-féle történet lesz, érkezésük az általánosnál jobban felkavarja a környék lakóinak életét. Néhányan élvezik az új helyzetet, mások annyira nem értenek egyet például a konzumerizmussal. Május 8-án kerül fel minden rész a Hulura.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)