Hirdetés

Solo: Egy Star Wars történet - George Lucas is besegített az egyik jelenetnél

|

Beugrott a forgatásra, és ha már ott járt, kicsit a rendezésbe is beleszólt.

Hirdetés

Lassan de biztosan révbe és a Solo: Egy Star Wars történet, ami a leghányattatottabb sorsú Star Wars film, ami eddig készült. Ennyi rendező még sosem kellett egy mozihoz.

Hirdetés

Eredetileg ugye Phil Lord és Chris Miller dirigálhattak a rendezői székből, de aztán tavaly nyáron elbúcsúzott tőlük a Disney. Ekkor ugrott be Ron Howard, akinek újra kellett forgatnia a fél filmet, és ehhez természetesen minden segítséget megkapott. Mint az Entertainment Weekly legújabb számából kiderült, még maga George Lucas is ellátta tanácsokkal.

Howard első napján épp Lucas is a helyszínen járt, és bár eredetileg csak azért jött, hogy beköszönjön, végül több mint 5 órát töltött a helyszínen. Az egyik Millenium Falconon forgatott jelenetnél nem nagyon akart összeállni a kép, Lucasnak pedig rögtön voltak ötletei azzal kapcsolatban, hogy "mit tenne most Han Solo". Howard végül megfogadta a tanácsot, és így forgatták le a jelenetet, úgyhogy csak remélni tudjuk, hogy nem bukik majd ki azonnal, hogy "na igen, ezt tuti Lucas találta ki..."

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)