Hirdetés

Nem illik a sorozatba a Solo - Egy Star Wars-történet kiszivárgott posztere

|

A Disney nagyon óvatosan marketingeli a Solo filmet, így még a végleges posztert sem láttuk. A most kiszivárgott kép azonban lehet, hogy ezt is megoldotta.

Hirdetés

Múlt héten végre megkaptuk a Solo - Egy Star Wars-történet első ízelítőjét, ami sokaknak tetszett, sokaknak nem. A lényeg, hogy beindult a hype-gép, és befutottak az első poszterek is, melyek leginkább az egyes karakterekre fókuszáltak.

Hirdetés

A Star Wars Leaks jóvoltából most rápillanthatunk egy újabb poszterre, ami egyelőre nem biztos, hogy a végleges anyag, de egyelőre úgy tűnik, hogy ezt fogjuk látni majd a legtöbb moziban. Már csak azért is gyanús, mert tökéletesen egyesíti az összes többi karakterposztert. 

A Disney egyelőre nem mutatta be, így nem lehetünk benne biztosak, hogy tényleg ez lesz-e az. A Star Wars-filmek ugyanazt a sémát követik, még a Rogue One-nál is felül a szereplőket láttuk, alul meg valami extrát.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)