Hirdetés

Solo: Egy Star Wars-történet - soha nem volt még Star Wars film ilyen drága

|

Nagyon sok pénzbe került elkészíteni a Solót, és kérdéses, viszahozza-e.

Hirdetés

Már a film készítése során is rengeteg probléma felmerült, kezdve azzal, hogy kirúgták az eredeti rendezőket, Phil Lordot és Cristopher Millert, Ron Howard pedig a Disney elképzelései szerint (ami akciófilmet akart, nem vígjátékot) alakított át mindent, minek eredménye az lett, hogy majdnem az összes addig leforgatott jelenetet újra kellett venni. Ez pletykák szerint önmagában megduplázta a büdzsét.

Hirdetés

A Variety szerint több mint 250 millió dollár ment el végül a projektre, ami 5 millióval több, mint amennyibe Az ébredő Erő került. Persze a legutóbbi Bosszúállók filmeket nem előzte meg, de így is szerepel minden idők 10 legdrágább mozija között, egy szinten az Amerika kapitány: Polgárháborúval és a Halálos iramban 8-cal.

A kritikusok nem szerették, a kommentelők sem nyilatkoznak róla pozitívan, és ezek után kérdéses, milyen bevételt termelhet. Mégis csak Star Wars.

A mi kritikánkat itt olvashatjátok el.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)