Hirdetés

Elindult a Solo: Egy Star Wars-történet jegyelővétele

|

Ha biztosan ott akarsz lenni a Solo premierjén, akkor érdemes lesz most beállnod a sorba. Május 4-én ez nem is lehetne aktuálisabb.

Hirdetés

Ezekben a percekben indul itthon a Solo: Egy Star Wars-történet jegyelővételi lehetősége a Cinema City online felületén. Budapesten személyesen is beszerezhetitek a jegyet a Cinema City Arénában, az Allee-ban és a Westendben is.

Hirdetés

A többi Cinema City 12:30-kor kezdi az árusítást. Az elővétellel kapcsolatos minden fontosabb infót megtaláltok a Cinema City Facebook közleményében. Ünnep van ma amúgy is, ha szavaztok ennyi bizalmat az ifjú Solo történetének, akkor hajrá.

A Solo: Egy Star Wars-történet premierje hazánkban május 24-én lesz. Titeket érdekel, vagy elengedtétek a futószalagos Csillagok háborúja élményt?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)