Hirdetés

Solo: Egy Star Wars történet - a rendező öccse tűnik fel a legújabb képen

|

A Ron Howard által megosztott fotóról nemcsak az derül ki, hogy testvére, Clint is szerepel a Solo: Egy Star Wars történetben, hanem az is, hogy mindjárt elkészül a film.

Hirdetés

Ugyan a Solo: Egy Star Wars történet előzetesei egyre biztatóbbak, óvatos optimizmussal várjuk a májusi premiert. A bemutató közelségére tekintettel nem meglepő, hogy a munkálatok már az utolsó fázisban tartanak, erről árulkodik a rendező, Ron Howard friss Twitter-üzenete is, ami egyben egy új szereplőt is leleplezett.

Hirdetés

A direktor elmondása szerint éppen a Skywalker Sound stúdiójában dolgoztak a Solo hangsávjának végleges változatán, mikor az alábbi fotót lőtte. Ezen pedig egy, eddig be nem mutatott szereplő is feltűnik, akit nem más alakít, mint a rendező öccse, Clint Howard. Ő még gyermekszínészként kapta legemlékezetesebb szerepeit a '60-as években, így itthon annyira nem ismerhetjük, de Ron Howard öccse számos tévés és filmes produkcióban tűnt fel azóta is. Eközben sokszor a bátyja keze alá dolgozott, például az Apollo 13-ban, az Ed TV-ben, vagy A Grincsben. Az alábbi kép tanulsága szerint a Solo: Egy Star Wars történetben egy börtönben tűnik fel, minden jel szerint egy idősebb rab szerepében. Hogy milyen szerepet tölt majd be a karakter az ifjú csempész életében, azt még nem tudjuk, de hamarosan erre is fény derül.

Ti várjátok már a Solo: Egy Star Wars történetet? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)