Hirdetés

Solo: Egy Star Wars történet - végre megnézheted a cameót, amiről mindenki beszél

|

Ha még mindig nem láttátok volna a legutóbbi Star Wars mozit, most itt a film legmeglepőbb jelenete.

Hirdetés

A Solo: Egy Star Wars Történet valószínűleg nem lesz a sorozat legkiemelkedőbb darabja, de ettől függetlenül egy szórakozató mozit rakott le az asztalra a Disney. A viszonylag sablonos sztori ellenére mégis volt egy jelenet a filmben, ami teljesen meglepte a közönséget.

Hirdetés

Ugye a film során egész végig azt hittük, hogy Paul Bettany karaktere irányítja a Crimson Dawn nevű hatalmas bűnszervezetet, viszont a film utolsó jelenetéből kiderül, hogy a háttérben nem más áll, mint a Baljós Árnyak egyik gonosztevője, Darth Maul.

Sokáig a rajongók úgy vélték, hogy a karakter nem fog többet feltűnni, miután kettévágták a film végén, viszont a Klónok Háborúja sorozatban mechanikus lábakkal ismét színre lépett, így a visszatérése nagyjából magyarázatot kapott.

Nektek hogy tetszett a jelenet? Szeretnétek, ha komolyabb szerepet is kapna Maul a történetben?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)