Hirdetés

Solo: Egy Star Wars-történet - ismét besegített Lucas egy jelenetnél

|

A Star Wars univerzum atyja kint járt a Solo forgatásán, és ha már ott volt, kisegítette picit Ron Howard rendezőt.

Hirdetés

Természetsen mióta a Disney kezébe került a Lucasfilm, azóta nem Lucas dirigálja a Star Wars mozikat, de mint igazi édesapa, nem tudja hátrahagyni gyermekét, ezért itt-ott kisebb változásokat eszközöl a készülő filmekben - vagy legalábbis megpróbálkozik ezzel. 

Hirdetés

Ron Howard nemrég árulta el egy interjúban, hogy Lucas kommentje alapján változtattak meg egy jelenetet a készülő Solo filmben. A rendező, így emlékezett vissza a forgatásra:

"Éppen egy jelenetet forgattunk, ő pedig próbálta magát kivonni a dolgokból, de közelebb hajolt és a következőket mondta: »Tudod mit tenne igazából Han ebben az esetben?«."

Howard egy egyszerű nemmel válaszolt, erre Lucas egy apró poént sütött el. A Solo rendezőjének megtetszett az ötlet, így a következő jelenetet a poén alapján forgatták. Mivel Lucas alkotta meg Han Solo karakterét, valószínűleg mindenki másnál jobban ismeri és tudja, hogy mit tenne a csempész egy adott szituációban. 

A mester már korábban is kisegítette a Solo forgatását, illetve az új triológia kapcsán is mindig elmondja véleményét, eredeti ötleteit.

Bár nem valószínű, hogy a filmből egyértelműen ki fog derül, de a május 24-i premier után lehet majd találgatni, melyik jelenetet változtatták meg Lucas kommente alapján.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)