Hirdetés

Solo: Egy Star Wars történet - új képeken a főbb szereplők

|

A trailerek után pont jó lesz levezetőnek ez a pár új fotó.

Hirdetés

Nemrég egy rövidebb és egy hosszabb előzetes is érkezett a legújabb Star Wars mozihoz, most azonban még tovább csigázzák azokat, akik már nagyon várják a Solo: Egy Star Wars történet bemutatóját. 

Hirdetés

Az Entertainment Weekly magazin következő címlapján maga az új Han Solo, és hűséges barátja, Csubakka feszít majd, az újságban pedig természetesen kerülnek szép számmal új fotók is a filmből. Most ezek közül tudunk megmutatni párat: van itt űrlényekkel zsugázó Lando és vígan italozgató Emilia Clarke is, aki a filmben egy Qi'ra nevű hölgyet alakít. Ne feledkezzünk el persze az új droidról sem, ő az L3-37-es kódszámot kapta. 

Az alábbi galériában találjátok a kilenc új képet, illetve a magazin borítóját is. 

A Solo: Egy Star Wars történet egészen pontosan május 24-én érkezik meg a magyar mozikba. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)