Hirdetés

Solo: Egy Star Wars-történet - a forgatókönyvíró szerint a Disney szúrta el a filmet

|

Han Solo önálló mozija nem lett egy kasszasiker, és ezzel úgy látszik, tisztában van a produkció egyik kulcsfigurája is.

Hirdetés

Lawrence Kasdan korábban több Star Wars-projekten dolgozott, sőt még az eredeti trilógia munkálataiban is részt vett. Néhány évvel ezelőtt pedig visszatért George Lucas univerzumához, és besegített a Star Wars: Az ébredő Erő, valamint a Solo: Egy Star Wars-történet írásába, de saját állítása szerint nem volt felhőtlen ez az időszak.

Hirdetés

Kasdan az Austin Film Festivalon árulta el, hogy korábban nem igazán akart visszatérni Lucas világához. Így hát amikor Kathleen Kennedy, a Lucasfilm vezetője megkereste az új filmekkel kapcsolatban, egészen egyszerűen ezt válaszolta:

"Nagyon jó volt nekem, de nem akarom többé csinálni."

Az írónak később a tudomására jutott, hogy kedvenc karaktere, Han Solo önálló mozit fog kapni, ezért aztán elvállalta, hogy összerak egy forgatókönyvet a filmhez, de csak akkor, ha a fia, Jonathan is részt vehet a projektben.

"Aztán a stúdió elszúrta, de ez nem szokatlan."

- tette hozzá Kasdan, utalva valószínűleg a film gyenge teljesítményére.

Egyébként a stúdiónak sikerült bevonnia őt Az ébredő Erő munkálataiba is, és annyira szerették volna maradásra bírni az írót, hogy még egy futárt is küldtek a házához, aki személyesen vitt el neki egy forgatókönyvet. Ám úgy tűnik, még így sem sikerült meggyőzni Kasdant, aki saját állítása szerint még csak nem is találkozott a kézbesítővel. Ezek szerint tényleg eléggé ráunhatott a Star Warsra.

Nektek tetszett a Solo: Egy Star Wars-történet?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)