Hirdetés

Solo: Egy Star Wars-történet - Paul Bettany nem érti a sikertelenség okát

|

A Solo egyik szereplője össze van zavarodva a film rossz teljesítménye miatt.

Hirdetés

A Solo: Egy Star Wars-történet finoman szólva sem nyerte el Csirke tetszését, a kritikájában ki is fejti, hogy miért (a Puliwoodnak azért egy fokkal jobban tetszett). Nem is csoda, hogy a modern Star Wars filmek legrosszabb nyitását produkálta és bár eddig világszerte közel 400 millió dollárt gyűjtött össze, az állítólag 275 millió dollárra rúgó büdzsé láttán ez nem tűnik valami acélos teljesítménynek egy ekkora franchise új részétől. Nem is mindenki érti az okát. 

Hirdetés

Paul Bettany ugyanis - aki Dryden Vost alakította - az MTV-nek elárulta, hogy imádta a filmet, nagyszerűnek tartotta a történetet és ismer pár hardcore rajongót, például Ryan Adamset, aki szintén odáig volt érte, szóval eléggé meglepte őt a Solo sikertelensége. Sőt, bizarrnak tartja, hogy egy filmet, ami már közel 400 millió dollárt gyűjtött csalódásnak neveznek. De szerinte az a helyzet a Star Warsszal, hogy végül úgyis mindenki látni fogja a bolygón.

(Bettany azért itt láthatóan nem akarja érteni a mozis matekot. A Solo 250 millió dollárból forgott és 150 millió volt a marketingköltsége, tehát összesen 400 millióból készült el. A teljes bevétel 388 milliónál jár, de ebből ugye lejön a mozik része. A Disney általában a teljes jegybevétel 60%-át kapja meg, a többi marad a mozinál. Egyes Star Wars filmeknél a részesedés a 65%-ot is elérte, de még ezzel számolva is csak kb 252 milliót hozott a stúdiónak a film, ami durván a ráfordított költségek alatt van. - Csirke)

Bettany hozzátette, hogy büszke arra, amit megalkottak és imádta játszani Dryden Vost. Ti mit gondoltok a Solo teljesítményéről?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)