Hirdetés

Solo: Egy Star Wars-történet - ha Paul Bettany vagy, könnyen kapsz szerepet

|

A színész elmesélte, hogyan sikerült megszereznie a szerepét a Han Solo filmben.

Hirdetés

Hamarosan nálunk is debütál a spin-off, ami a fiatal Han Solo kalandjait mutatja be, és számos ismert színész részt vett a forgatáson. Most egyikük megosztott a rajongókkal egy  történetet arról, hogyan került be az alkotásba. Nagy fordulatokra, mély drámára azért ne számítsatok...

Hirdetés

Az egész sztori úgy kezdődött, hogy Paul Bettany azt írta üzenetben a rendezőnek, Ron Howardnak, hogy

"Te is töltöttél már el úgy hosszú téli estéket, hogy azon gondolkodtál, miért nem vagy benne a Star Wars franchise-ban?"

Erre Howard mindössze annyit válaszolt, hogy

"LOL, majd még kereslek."

és végül úgy alakult a dolog, hogy Bettany be is került a filmbe. Nyilván neki már ennyi is elég ahhoz, hogy bejusson egy Star Wars filmbe, letett már annyit az asztalra.

A Solo: Egy Star Wars-történet május 24-én debütál a magyar mozikban. Remélhetőleg fordulatosabb lesz, mint ez a sztori.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)