Hirdetés

Ha a Solo: Egy Star Wars-történet új előzetese nem hozza meg a kedved a filmhez, akkor semmi

|

Ma újra belenézhetünk a Han Solo eredettörténetével foglalkozó filmbe. Az új trailer azt mutatja be, hogyan lett belőle az a vagány, akit ismerünk.

Hirdetés

Május végén érkezik a mozikba a Solo, és nem mutatkozik iránta túl nagy érdeklődés. Érthető, ha néhányan nehezen tudják megemészteni, hogy nem Harrison Ford játssza a karaktert, másokat meg teljesen hidegen hagy az egész.

Hirdetés

A várhatóan utolsó trailer olyan pillanatokat tartalmaz, amiket még nem láttunk. Feltűnik benne Han mellett Chewbacca, Beckett, Lando, Qi'Ra és L-3 is, akik a csapatot alkotják. Donald Glover egyébként tökéletes a fiatal Lando szerepére szerintem. 

Hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)