Hirdetés

Nincs jobb, mint a Solo – Egy Star Wars-történet trailer Beastie Boys módra

|

A Solo: A Star Wars Story eddig nem mindenkinél vágott eret, nyilván kényes téma, régi korszellem gyalázás, satöbbi, ismerjük a kifogásokat. Viszont a Beastie Boys mindent helyre tesz. Mindent.

Hirdetés

Napok óta beszélünk már egymás közt a srácokkal, hogy mennyire király a Solo - Egy Star Wars-történet trailerének zeneileg újragondolt változata, de valamiért kimaradt az a viszonylag logikus lépés, hogy megosszuk veletek az élmény, ezúton elnézést mindenkitől a lagért. 

Hirdetés

Csirke fedezte fel az alábbi csodát, és számomra azért volt különösen érdekes az élmény, mert eredetileg nem nagyon kattantam rá a Solo filmre még az előzetes után sem. Nem dobálok előre tojást, nem okoskodom, hogy biztos rossz lesz, egyszerűen csak nem hiszek benne. Viszont amikor új zenét kapott az általam egyébként nagyon kedvelt Beastie Boys klasszikus bevonásával, hirtelen a trailer is sokkal erősebb lett. Nézzétek:

Egyébként az 1981-ben alakult brooklyni és manhattani banda eredeti klipje is egy csoda, ha valaki esetleg nem emlékszik, vagy életkora okán lemaradt a hőskorról:

Ezzel a zenével a legtöbb filmelőzetes valahogy kicsit tökösebb lesz, nem?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)