Hirdetés

Elvileg határozatlan ideig elhalasztották a Sólyomszem sorozatot

|

Több egymástól teljesen független ok is állhat a pletykált csúszás hátterében.

Hirdetés

A Murphy's Multiverse weboldal mögött álló  Charles Murphy számolt be tegnap azokról a híresztelésekről, amelyek szerint a Disney+-ra tervezett Sólyomszem tévésorozatot határozatlan ideig jegeli a Marvel Studios. Információ szerint a Ms. Marvel sorozat forgatása már idén áprilisban elkezdődhet, aktívan keresik a szereplőket a Moon Knight (Holdlovag) és She-Hulk (Amazon) szériákhoz, ezek a Sólyomszem sorozat pedig prioritásban hátrébb szorult, csak az említett szériák után foghatnak bele. 

Hirdetés

Mindezt elvileg az indokolja, hogy a többi említett sorozat szorosabban kapcsolódik ahhoz az új nagy történetszálhoz, amely az elkövetkező években az egész Marvel filmes univerzumon átível majd, a Sólyomszem széria viszont nem ezt a narratívát építi, így nem is kell vele sietni. Az sem mellékes szempont, hogy a Kate Bishop szerepére kiszemelt Hailee Steinfelddel is nehéz a stúdiónak megállapodást kötnie, a színésznő eléggé be van táblázva, később pedig jóval könnyebben be tudja majd passzírozni a naptárába a Sólyomszem sorozatot. Nyilván a főszereplő, Jeremy Renner botránya sem mellékes: tavaly októberben Renner ex-felesége azzal vádolta meg a színészt, hogy bedrogozva megfenyegette őt. Ekkor felröppentek olyan pletykák, hogy az ilyen botrányokra egyébként is kényes stúdió el fog szépen búcsúzni Rennertől, de eddig semmi erre utaló hivatalos közlemény nem érkezett. 

Nem alakulnak fényesen mostanában a dolgok a Marvel háza táján, elvégre a következő Doktor Strange mozi is a héten veszítette el rendezőjét. Az eredeti tervek szerint a Sólyomszem sorozatnak jövő nyáron kellene megérkeznie a Disney+-ra, de ha igaznak bizonyulnak a most taglalt híresztelések, akkor ez biztosan nem fog összejönni. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)