Hirdetés

Ő lehet az új Sólyomszem a Disney+ sorozatában

|

Ha minden jól megy, akkor az Űrdongó és a Pókember: Irány a Pókverzum színésznője válthatja le Jeremy Renner karakterét.

Hirdetés

A Marvel Studios a Disney+-ra küldi majd az önálló Sólyomszem sorozatot, amelyben Clint Barton (Jeremy Renner) kiképzi majd Kate Bishopot, hogy átadja a stafétát a fiatalabb generációnak. A projektről egyelőre nem sokat tudunk azon kívül, hogy a napokban csatlakozott a stábhoz íróként és executive producerként Jonathan Igla (Mad Men - Reklámőrültek), azonban most érkezett egy ennél jóval izgalmasabb hír is. 

Hirdetés

A Variety információi szerint a stúdió az ismert és tehetséges színésznővel/énekesnővel, Hailee Steinfelddel (Űrdongó, A félszemű, Pókember: Irány a Pókverzum) folytat tárgyalásokat arról, hogy ő formálja meg Bishopot és ezáltal csatlakozzon a Marvel Filmes Univerzumhoz.

Sem a Disney illetékesei, sem Steinfeld nem kommentálta egyelőre a hírt és azt sem lehet tudni biztosra, hogy rajta kívül kik vannak még a kívánságlistán, ugyanakkor érdemes megjegyezni, hogy a karakter a képregények lapjain tagja volt a Young Avengers, azaz a fiatal Bosszúállók csapatának is, amellyel kapcsolatban az MCU Cosmic szolgált némi pletykával: szerintük ugyanis állítólag tervben van egy Young Avengers minisorozat is a Disney+-ra, amelyben Kate mellett helyet kaphatna a szintén formálódó Ms. Marvel széria címszereplője is. 

A Sólyomszem sorozatra 2021-nél előbb nem számíthatunk, addig van idő dönteni. Ti örülnétek Steinfeld csatlakozásának?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)