Hirdetés

A Sonic film és az új Bad Boys is elérhető lesz digitálisan még a hónap vége előtt

|

Mivel a mozik épp zárva tartanak, nincs értelme várni az otthon nézhető változatok kiadásával.

Hirdetés

Itthon február 13-án mutatták be a Sonic filmet, ami világszerte annyi nézőt érdekelt, hogy megdöntötte a Pikachu, a detektív rekordját, és minden idők legnézettebb videojátékos adaptációjává vált. Meglepő módon tényleg nem lett rossz, még felnőttként is teljesen nézhető, a gyerekek meg simán beleszerethetnek a kék sündisznóba.

Hirdetés

A január 16-ától látható Bad Boys - Mindörökké rosszfiúk élményét némileg megölte, hogy leöregezték a nem öreg (vagy nem annak kinéző) Will Smitht, de a kasszáknál az is jól teljesített, és ha a színészeket szeretitek, vagy maga a franchise különleges helyet kapott a szívetekben, egy próbát megérhet.

Mindkét film március 31-étől lesz elérhető a digitális platformokon, egyelőre nem streamelhető, csak megvásárolható formában. Azt még nem tudjuk, a szinkronos változatok megjelenését is előrehozzák-e, de remélhetőleg hamarosan kiderül.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)