Hirdetés

Bébi Yoda után itt van a bébi Sonic

|

Újabb előzetesek jelentek meg a februárban érkező mozihoz, és eddig nem látott jeleneteket is kaptunk bennük.

Hirdetés

Lassan, de biztosan közeledünk a Sonic, a sündisznó premierjéhez, melyben egy kicsit jobban megismerhetjük a Sega platformerjeinek sztárját. Az előzetesek alapján film jelentős részében a főszereplő képességeivel és múltjával ismerkedünk majd; nemrég kiderült, hogy a kék sünnek miért van szüksége cipőre, most pedig egy pár jelenetet láthatunk a gyerekkorából is. 

Hirdetés

Ha nekünk kellett volna összeállítanunk egy listát, hogy mely videojáték franchise-okból látnánk szívesen egy filmet is, akkor nem valószínű, hogy Sonic feltűnt volna rajta, de a nálunk minden bizonnyal élénkebb képzelőerővel rendelkező filmes szakemberek a jelek szerint meglátták a szélsebes sündisznóban rejlő potenciált. Kevesebb, mint két hónap múlva mi is megnézhetjük, hogy mit sikerült kihozni a karakterből, addig is az előzetesekkel kell beérjük, amikből most egy újabb érkezett.

Ebben egy szigetet idilli szigetet láthatunk, mely valószínűleg Sonic otthonául szolgál, és a nagyon úgy néz ki, hogy egy portálon keresztül jut át a mi világunkba. Emellett néhány képkocka erejéig gyerekként is láthatjuk a főszereplőt, ez a kinézet pedig egészen biztosan sokak szívébe belopja magát. Sajnos egyelőre csak a japán változatok jelentek meg, de valószínűleg hamarosan megkapjuk az angol verziókat is. 

Ti várjátok már a Sonic, a sündisznó mozifilmet?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)