Hirdetés

A Sony 2021-re tolta a Morbius, az Uncharted és a Szellemirtók mozikat, a Venom 2 egyelőre megúszta

|

A stúdió gyakorlatilag szinte az egész 2020-as felhozatalát eltolta a jövő évre.

Hirdetés

Viszonylag hosszú ideig kivárt, de végül a Sony sem úszta meg a nagy halasztási hullámot: a koronavírusjárvány miatt több fontos premierjüket is el kellett tolni 2021-re.

Hirdetés

Kezdjük gyorsan a sztori egyetlen vidám elemével: a jelenlegi tervek szerint a Venom 2 egyelőre még megússza a csúszást, és tényleg a mozikba kerülhet az Egyesült Államokban 2020. október 2-án. Ugyancsak tartja premierdátumát a Monster Hunter adaptáció, ami idén szeptember 4-én érkezik.

Nem ennyire szerencsés azonban a hányattatott sorsú Uncharted filmadaptáció, amely bemutatója 2021. március 5-ről 2021. október 8-ra módosul. Még inkább pórul járt a Morbius mozi: az MCU részét képező Pókember spin-offot idén július 31-én kezdték volna el vetíteni, de a megcélzott dátum 2021. március 19-re módosult. Az egyelőre még cím nélküli, 2021. október 8-ra tervezett újabb Pókember spin-offnál már meg sem próbáltak új premiert belőni, határozatlan ideig halasztották a filmet. Idén júliusban jött volna a Szellemirtók - Az örökség (Ghostbusters: Afterlife), de ezt a mozit is csak 2021. március 5-én fogjuk végül megkapni. 

Borítékolható, hogy mindezek fényében pocsék évet fog zárni anyagilag a Sony Pictures. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)