Hirdetés

A Póknő lehet a Sony titokzatos 2021-es Marvel mozija?

|

A pletykák szerint hamarosan már Jessica Drew is felbukkanhat a filmvásznon, ráadásul elvileg már kiszemelte az őt alakító színésznőt is a stúdió.

Hirdetés

Nemrég arról érkeztek hírek, hogy a Pókember harmadik része mellett egy másik Marvel filmet is a mozikba akar küldeni a Sony a 2021-es esztendő során, egészen pontosan egy október 8-i bemutatódátumot foglalt le a stúdió. Fekete Macska, Silver SableSlikNightwatchMadame Web és Kraven is potenciális jelölt lehetne a szóban forgó film címszerepére, de most úgy tűnik, a tervezett Póknő (Spider-Woman) mozi előkészítő munkálatai pörögtek fel, szóval jelenleg az tűnik a legvalószínűbbnek, hogy Jessica Drew fog végre debütálni a vásznon. 

Hirdetés

Az Illuminerdi információi szerint a stúdió már a rendezőt is kiszemelte: Michelle MacLarennek szánják ezt a posztot. MacLaren korábban olyan sorozatokon dolgozott, mint a Trónok harca, a Better Call Saul, vagy épp a Breaking Bad - Totál szívás, mozifilmet azonban ezidáig még nem rendezett, szóval ebből a szempontból újoncnak számít. Mindenesetre a friss pletykák szerint a rendezőnő mellett már a főszereplő is megvan: Alicia Vikandert (Tomb Raider, Ex Machina, A dán lány) szeretnék megnyerni Jessica Drew szerepére. 

A Jessica Drew karaktere először 1977 februárjában bukkant fel a Marvel Spotlight 32. számában. Azóta több saját képregénysorozatot is kapott, illetve fontos tagja volt a New Avengers formációnak, kulcsszerep jutott neki a Secret Invasion történetszál folyamán - spoilerek nélkül maradjunk ennyiben, elvégre lehetséges, hogy hamarosan a Disney+-on megnézhetjük ezt a sztorit is. 

Persze a Sony hivatalos megerősítéséig mindent kezeljétek pletyka szinten, simán elképzelhető, hogy teljesen más filmet kapunk majd 2021 októberében. Mindenesetre ti örülnétek, ha tényleg Póknőt adaptálná a Sony? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)