Hirdetés

A Pókember 3 forgatása is csúszhat a koronavírus miatt

|

Hivatalosan ugyan még nem jelentették be a munkálatok halasztását, de a hírek szerint nem fogják tudni tartani a nyári kezdést, ami a premierre is hatással lehet.

Hirdetés

A Sony nemrég elhalasztotta egy halom filmjének bemutatóját, az pedig már korábban is kiderült, hogy több forgatást is csúsztatniuk kell. Eddig azonban még nem esett szó arról, hogy mi lesz a sorsa a harmadik Pókember mozinak. Az egyelőre még cím nélküli folytatásnak 2021. július 16-án kellene megérkeznie az amerikai mozikba, ehhez azonban értelemszerűen elengedhetetlen az is, hogy időben elinduljon a forgatás. 

Hirdetés

A legújabb híresztelések szerint viszont ez nem fog összejönni, a Sony ugyanis határozatlan ideig leállította az idén júliusra tervezett forgatások előkészítő munkálatait. Egyelőre nem lehet tudni, hogy milyen hosszú lesz a halasztás, és azt sem tudjuk, hogy ez hatással lesz-e a premierre, de ez tulajdonképpen az összes tervezett hollywoodi mozira igaz, jelenleg csak vakargathatjuk a fejünket, hiszen senki sem látja előre, meddig húzódik majd a el a filmipart megbénító koronavírusjárvány. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)