Hirdetés

Csúszik a Pókember 3 is, több hónapot tolt rajta a Sony

|

Csak idő kérdése volt, hogy ennek a filmnek is megváltoztatja a tervezett bemutatóját a stúdió.

Hirdetés

A jelek szerint a Sony szakaszosan jelenti be különböző premierjeinek csúszását, hiszen első körben a Morbius, az Uncharted és a Szellemirtók mozikat tolták el, majd a Venom 2 új bemutatóját (és címét) jelentették be, most pedig végre valahára a harmadik Pókember moziról is szó esett. 

Hirdetés

Kiderült ugyanis, hogy a még mindig pontos cím nélküli Pókember 3 nem 2021. július 16-án veszi majd célba az amerikai mozikat, hanem csak év végén száll ringbe. A Tom Holland főszereplésével készülő új Pókember film az új tervek szerint 2021. november 5-én érkezik meg. Egyelőre nincs hír arról, hogy maga a folytatás mikor indulhat el. A koronavírusjárvány bedurranása előtt még úgy tervezték, hogy Holland először leforgatja az Uncharted mozit, és csak eztán kezdenek bele a Pókember 3-ba, de mint ismeretes a Berlinben tervezett munkálatokat le kellett állítani. 

Hasonlóan járt egyébként az Irány a Pókverzum 2 is, az animációs film folytatása már biztosan nem 2022. április 8-én, hanem 2022. október 7-én fut majd be. Remélhetőleg hamarosan helyreáll a világ rendje, és a stúdió szépen össze tudják fésülni a tervezett forgatási dátumokat és a bemutatókat az összes várva várt film esetében. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)