Hirdetés

Immár teljesen biztos, hogy a Marvel filmes univerzum része lesz a Morbius

|

Az első előzetes után nem lehetnek kétségeink, a Sony annyi utalást szórt a videóba, amennyit csak lehetett.

Hirdetés

Most már tényleg csak akkor lehetnénk biztosabbak abban, hogy a Sony új Marvel filmje is az MCU része lesz, ha maga Tom Holland hálóhintázott volna be a trailer során. Ennyire azért nem akarták a szánkba rágni a dolgot, de azért így is nyilvánvaló az összeolvadást. 

Hirdetés

Ha még esetleg nem láttátok volna a Morbius első hivatalos előzetesét, akkor ide kattintva gyorsan pótoljátok ezt, után pedig jöhetnek is a szaftos részletek. Nagyjából 2 perc 10 másodperc körül azt láthatjuk a trailerben, hogy a főszereplő, Jared Leto, azaz Dr. Michael Morbius elhalad egy rommágraffitizett fal előtt. Itt pedig valaki magát a barátságos és közkedvelt Pókembert pingálta a téglákra, sőt nem mellékesen a "murderer", azaz "gyilkos" felirattal látta el művét. Teljesen világos, miért is fordult a város népe a hálószövő ellen: a Pókember: Idegenben film végén Mysterio az egész világgal elhitette, hogy Póki hidegvérrel meggyilkolta őt, sőt még azt is elárult, hogy Peter Parker a Pókember. A graffitin egyébkén Pókfej egy az egyben úgy fest, mint a PS4-es Spider-Man játékban a Sam Raimi trilógiájából átemelt pókruha promóképe

Oké, ezek után még mondhatnátok azt, hogy ez csak egy easter egg, egy kikacsintás, de az előzetes legvégén maga Michael Keaton is felbukkan, aki ugyebár Keselyűt alakította a Pókember: Hazatérésben. Ennyi utalás már tényleg nem lehet véletlen, a Sony és a Marvel a jelek szerint megegyezett és szépen elkezdik összefésülni az eddig külön utakon járó két filmes univerzumot. 

Ti örültök annak, hogy a Morbius tényleg az MCU része lesz?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)