Hirdetés

Napi büntetés: trailer helyett az egész filmet feltöltötte YouTube-ra az egyik stúdió

|

Kicsit benézték az illetékesek, és egy másfél perces klip helyett a másfél órás filmet osztották meg.

Hirdetés

Az elég valószínű, hogy a nem a Khali the Killer című film a Sony nyári legvárósabb alkotása, de azért talán annyira nem érdektelen, hogy simán feltöltsék egy az egyben Youtube-ra.

Hirdetés

A film hivatalosan csak augusztus 31-én jelenik meg, és eredetileg a red band trailert szerette volna megosztani a Sony, erről a videó címe is tanúskodik.

Egy másfél órás trailer viszont elég durva vicc lenne, és ahogy kiderült, tényleg a teljes filmet csíphettük el idő előtt. Egyesek szerint viszont ez a Sony marketingfogása, mert több mint 6 óra elteltével törölték csak a videót, és csak próbálták népszerűsíteni az IMDb-n egyelőre elég gyengén teljesítő mozit.

Szerintetek is reklám volt ez a megoldás, vagy a Sony tényleg ekkorát hibázott?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)