Hirdetés

Sorozat készül A bárányok hallgatnakból

|

A Hannibal Lecter után nyomozó Clarice Starling személyes történetére koncentrál majd a széria, mely a film cselekménye után veszi fel a fonalat.

Hirdetés

A bárányok hallgatnak az egyik legikonikusabb pszichopatával, Hannibal Lecterrel gazdagította a filmek történelmét, melyhez elengedhetetlenül szükséges volt Sir Anthony Hopkins pazar alakítása is. A CBS tévécsatorna bejelentette, hogy reboot sorozat készül az 1991-es mozihoz, mely továbbgörgeti a főszereplő FBI-ügynöknő történetét. 

Hirdetés

Clarice Starlingot A bárányok hallgatnakban Jodie Foster, míg a 2001-es Hannibálban Julianne Moore alakította. Mivel a történet 1993-ban, az első film eseményeit követően játszódik majd, egy fiatalabb színésznőre, a Hazug csajok társaságából ismert Rebecca Breedsre esett a választás, hogy eljátssza a nyomozónőt.

Emellett az is kiderült, hogy szereplők között ott lesz még Kal Penn (Doktor House), Michael Cudlitz (The Walking Dead), Devyn A. Tyler (Synchronic) és Nick Sandow (Orange Is the New Black). Hogy ki bújik Hannibal Lecter bőrébe, az egyelőre még kérdéses, de Sir Anthony Hopkins, és a Hannibal sorozatban brillírozó Mads Mikkelsen után komoly elvárásoknak kell megfelelnie a kiválasztottnak. 

A csatorna azt is bejelentette, hogy reboot készül egy '80-as évekbeli tévésorozatból, A Védelmezőből ami a fiatalabb nézőknek inkább a Denzel Washington főszereplésével forgatott két mozifilm miatt lehet ismerős. Az új széria központi figuráját Queen Latifah alakítja majd, így egy női verzióját is megismerhetjük az elnyomottakon segítő igazságosztónak. 

A megjelenés terén annyit árultak el, hogy a 2020-2021-es tévészezon folyamán várhatjuk a fenti sorozatok premierjét, de ez persze a jelenlegi helyzetre való tekintettel még változhat.  

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)