Hirdetés

Sorozat készül a Valami Amerikából

|

Az RTL Herendi Gáborral dolgozik együtt az egyik legnépszerűbb magyar film sorozatváltozatán.

Hirdetés

21 évvel ezelőtt, 2002-ben mutatták be a mozikban a Valami Amerikát Herendi Gábor rendezésében. A Pindroch Csaba, Szabó Győző, Hujber Ferenc, Szervét Tibor, Ónodi Eszter és Oroszlán Szonja főszereplésével készült film története egy baráti társaság körül forog, akik igyekeznek elnyerni egy Magyarországra érkezett producer támogatását, ami nélkül esély sincs rá, hogy egyikük régóta tervezett filmje megvalósuljon.

Tamás, Ákos, András, Eszter és Timi története még két részen át folytatódott a rajongók örömére, akik készülődhetnek, mert a következő felvonás, csak nem a mozikba, hanem az RTL streamingplatformjára, és nem filmként, hanem sorozat formájában.

Hirdetés

Erről Kolosi Péter, az RTL tartalomért felelős vezérigazgató-helyettese beszélt a SorozatWiki podcastjában, megerősítve, hogy a részben a filmek történetéhez is kapcsolódó sorozat a legjobb kezekben lesz, hiszen Herendi Gábor rendezi majd. További részleteket azonban nem árult el, így egyelőre a premier tervezett időpontja sem ismert.

A SorozatWiki podcast legutóbbi adásából kiderült továbbá, hogy az RTL nem folytatja A Nagy Fehér Főnök című sorozatát annál a prózai oknál fogva, hogy a az alapjául szolgáló eredeti cseh sorozatot is csak egyetlen évadra tervezték. Szintén véget ér a Mestercukrász és a Konyhafőnök VIP, de utóbbi celebmentes változata még idén folytatást kap.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hasonlóképpen újabb szezonnal jelentkezik a Gyertek át!, a Mellékhatás (ez utóbbi még a nyár folyamán) és a Drága örökösök. Ami pedig az új tartalmakat illeti, a már említett Valami Amerika sorozaton felül érkezik reality Álommeló címmel (tavasszal kezdődik, Balogh Levente vezeti majd), és talán már idén debütál a Barátok közttel nevet szerzett Kalamár Tamás saját fejlesztésű, napi sorozata is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)