Hirdetés

Sorozat készül Leonardo DiCaprio és Martin Scorsese közös filmjéből

|

Az Oscar-díjas Scorsese semmit sem bíz a véletlenre, ő maga rendezi majd a New York bandái sorozatot.

Hirdetés

Jóllehet, a Herbert Asbury regénye alapján készült New York bandái nem tartozik Martin Scorsese leginkább körülrajongott filmjei közé (tíz Oscar-jelöléséből egyet sem tudott szobrocskára váltani), azért a 2002-ben bemutatott adaptációnak is megvan a maga rajongótábora, amely minden bizonnyal örömmel fogadja majd a hírt, hogy a rendező még távolról sem végzett ezzel a témával. A Deadline ugyanis arról számolt be, hogy készül egy tévésorozat a Miramaxnál, amit a tervek szerint még ebben a hónapban felajánlanak megvételre az érdeklődő streaming platformoknak és prémium csatornáknak.

Különösen vonzóvá teheti a projektet, hogy Scorsese aktívan részt vesz a munkálatokban executive producerként, valamint ő fogja rendezi a pilotot és az azt követő epizódot is, míg a forgatókönyvet Brett Leonard jegyzi majd. Ezen a ponton érdemes megjegyezni, hogy nem a mostani kaland lesz Scorsese első kiruccanása a tévésorozatok világába, mert annak idején az HBO-ra készült Gengszterkorzó (Boardwalk Empire) pilot epizódját szintén ő dirigálta, azután pedig ugyancsak executive producerként, valamint íróként támogatta az öt szezonig jutott sorozatot. Ezt a sormintát folytatta később a Bakelit szériával is, ám az már csak egy évadot ért meg.

Hirdetés

Ami a Gangs of New York, azaz New York bandái projektet illeti, az már biztos, hogy új karaktereket vonultat majd fel, és a sztorit is átgyúrja, tehát semmi esély rá, hogy Leonardo DiCaprio, Daniel Day-Lewis, vagy bárki más visszatérjen.

Scorsese szerint az amerikai történelemnek ez a korszaka tele van karakterekkel és történetekkel, amelyeket nem lehetne egy kétórás filmben kellő alapossággal bemutatni. Egy tévésorozat azonban megadja az ahhoz szükséges időt és kreativitást, hogy életre kelhessék ez a színes világot, és a társadalomra gyakorolt hatását.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)