Hirdetés

Sorozatként éledhet újra az Idétlen időkig?

|

Úgy tűnik, hogy vadonatúj széria készülhet a klasszikus vígjáték alapján.

Hirdetés

1993-ban debütált az Idétlen időkig (angolul Groundhog Day) című film, amiben Bill Murray egy olyan időjóst játszott, akinek ugyanazt az egy napot kellett átélnie újra és újra. Nyilván elég poénos jeleneteket sikerült kihozni ebből a szituációból, és elképzelhető, hogy a jövőben érkezik egy vadonatúj alkotás a történet alapján.

Hirdetés

Az eredeti film egyik színésze, Stephen Tobolowsky állítása szerint egy producer arról beszélt neki, hogy egy Idétlen időkig sorozaton dolgoznak, és egyben meg is érdeklődte, hogy eljátszaná-e a színész ismét Ned Ryersont benne. Ez alapján tényleg úgy tűnik, hogy megújult formában térhet vissza a klasszikus film, habár arra valószínűleg kicsi az esély, hogy Bill Murray játszhatja újból a főszerepet.

Ti örülnétek egy ilyen szériának?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)