Hirdetés

Sorozatként folytatódik a Szárnyas fejvadász, jön a Blade Runner 2099

|

Az Amazon Prime Video kínálatát gyarapító élőszereplős széria producere Ridley Scott lesz.

Hirdetés

A mindössze két évadot futott Altered Carbon sajnálatos elkaszálását követően nem sok mindennel vigasztalódhattak a cyberpunk műfaj kedvelői, ám tavaly ősszel olyan hírt kaptak (kaptunk, hiszen magamat is e halmazba sorolom), aminek tudatában hirtelen szebb lett a világ, de legalábbis kevésbé reménytelen: élőszereplős sorozat készül a Blade Runner univerzumban.

Most egy lépéssel közelebb kerültük a projekt megvalósulásához, megerősítették, hogy a jogokat birtokló Alcon Entertainment, és a vele összefogott Scott Free Productions megtalálta az ideális partnert és az Amazon Studios személyében, hogy Blade Runner 2099 címmel elkészítsék a Szárnyas fejvadász és a Szárnyas fejvadász 2049 folytatását.

Hirdetés

Nem ez lesz egyébként a néhai Philip K. Dick Álmodnak-e az androidok elektronikus bárányokkal? című regényén alapuló világ első találkozása a kis képernyős formátumokkal, ugyanis nemrég mutatkozott be a Blade Runner: Black Lotus animesorozat is az Adult Swimen.

A Blade Runner 2099 producere és néhány epizódjának potenciális rendezője (erről még folynak a tárgyalások) Ridley Scott, a forgatókönyvet Silka Luisa, az Apple TV+-ra érkező Shining Girls show runnere írja (de nem egyedül, még keresik a társait), aki mellesleg executive producerként is érdekelt a széria sikerében. A Deadline értesülései szerint az Amazon Studios prioritást élvező projektjei közé került az új Szárnyas fejvadász, azaz kicsi rá az esély, hogy az ún. fejlesztői pokolban ragadjon.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)