Hirdetés

Sorozatként folytatódik a Télapu a Disney+-on, megérkezett az első trailer

|

A Télapu egy egyszerű karácsonyi vígjátékból egy sokak által ismert és szeretett filmsorozattá nőte ki magát. Az idei téli szezonra Disney most ezt fogja előrángatni.

Hirdetés

Az 1994-es The Santa Clause, vagyis magyar címén Télapu, Tim Allen karakterét követi, aki egy agyondolgozott nap után kénytelen felvenni a Télapó feladatkörét, és megmenteni a karácsonyt. Az első film irtó cuki volt, és nem utolsósorban anyagilag is sikeres, emiatt később több folytatást is kapott.

A második és harmadik film azonban már nem tudott felnőni az első szintjéhez, de ettől függetlenül a Disney látott mögöttük annyi rajongót, hogy megérje a kedvükért feltámasztani a franchise-t. A következő felvonás tehát egy sorozat lesz The Santa Clauses címmel, amely a cég saját streaming platformján debütál majd.

Hirdetés

A folytatásban Tim Allen Télapója már nyugdíjba menne, ami persze megfelelő mennyiségű komplikációt fog okozni, épp egy karácsonyi sorozatra valót. A történet során - mint azt nyilván már kitaláltátok - azt a személyt keresi, aki az örökébe léphet, így több új karaktert is megismerhetünk majd.

A széria első trailere már be is futott a hétvégén:

A The Santa Clauses dupla epizódos premierrel érkezik november 16-án.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)