Hirdetés

Sorozatként tér vissza az Interjú a vámpírral, íme az első előzetes

|

Ha szerettétek Anne Rice könyvét vagy az 1994-es mozifilmet, akkor érdemes lehet majd ezzel is tenni egy próbát.

Hirdetés

A San Diego Comic-Conon a készülő Interjú a vámpírral tévésorozat is megkapta friss előzetesét sok más egyéb produkcióhoz hasonlóan.  Anne Rice 1976-os azonos című könyvének legújabb feldolgozása ezúttal az AMC tévécsatorna kínálatát fogja erősíteni. 

Az első rész idén októberben érkezik majd meg az AMC-re, de az említett trailert már most megnézhetitek.

Hirdetés

Az AMC egyébként valamiért sportot űz abból, hogy a YouTube-on az Egyesült Államokon kívül elérhetetlenné teszi az előzeteseit, de szerencsére az internet világában ez nem jelenthet akadályt, mindig akad egy-két jótét lélek, aki feltölti az elzárt trailereket.

A sorozatban Jacob Anderson alakítja majd Louis de Pointe du Lacot (őt az 1994-es filmben Brad Pitt játszotta el), Lestat de Lioncourt szerepe pedig Sam Reidnek jutott (Lestatot ugyebár anno Tom Cruise alakította).

Hogy tetszik az új feldolgozás?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)