Hirdetés

Fekete péntek: rengeteg sorozatot kaszáltak el

|

Több tévécsatorna, így az ABC, a FOX, a CBS és a The CW is bejelentette, hogy milyen sorozatokból nem rendelnek be több évadot. Vannak köztük fájdalmasabb döntések is.

Hirdetés

Mindig szomorú hallani, ha a műsorszolgáltatók már nem kérnek többet egy-egy sorozatból, amelyért elsősorban a nézettség okolható: hiába van egy show-nak kisebb-nagyobb rajongótábora és kritikailag pozitív visszhangja, ha a mutatók nem azt jelzik a csatorna felé, hogy sokan nézik, akkor bizony nincs kegyelem. Ez történt most az ABC, a FOX, a CBS és a The CW háza táján is. 

Az ABC-en futó sorozatok közül a rajongóknak az Agent Cartertől kell búcsúzniuk, nem lesz harmadik évad (a S.H.I.E.L.D. ügynökei folytatódik a negyedikkel), valamint a tervezett spin-offból, a Marvel's Most Wantedből sem lesz semmi, nem kapott sorozatberendelést.

Szomorúak lehetnek a Castle-rajongók is, ugyanis az egyik főszereplő, Stana Katic távozása után a show a nyolcadik szezonnal véget ér.

Az ABC további döntése szerint nem folytatódhat a The Family, a Galavant és a The Muppets sem, valamint - ami talán sokakat sokként érhet - a Nashville is véget ér öt évad után. 

Eközben a CBS-nél úgy döntöttek, hogy megkurtítják a CSI franchise-t azzal, hogy a CSI: Cybert száműzik a csatornáról és a Supergirl 2. évadát is dobták (helyettük a The CW-n tűzik műsorra), míg a FOX a Bordertown, a Cooper Barrett's Guide to Surviving Life, a Grandfathered és a The Grinder esetében döntött a kasza mellett. A The CW a Containmentnek intett búcsút.

Ti melyike(ke)t sajnáljátok a legjobban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)