Hirdetés

Sosem leszel olyan kemény, mint a 75 éves Sylvester Stallone A Feláldozhatók 4 forgatásán

|

Újabb felvétel bizonyítja, hogy a sztárnak még mindig remekül áll Barney Ross szerepe.

Hirdetés

Sokan már előre leírták a 2010-es The Expendables -A feláldozhatókat, ám Sylvester Stallone veterán akciósztár-parádéja végül a vásznon és a pénztáraknál is tisztességeset zúzott, amiből egyenesen következett a két folytatás is. 

A Rockyn, a Rambón vagy a Cliffhangeren felnőtt generáció legnagyobb örömére a 75 éves Stallone azóta sem fáradt bele a filmezésbe, így a jövőre érkező szuperhősös Samaritan mellett a zsoldoscsapat negyedik bevetését sem hagyja ki.

Hirdetés

A The Expendables 4 forgatása már javába zajlik, a projektről viszont egyelőre csak annyit tudunk, hogy Scott Waugh (Act of Walor, Fagyos pokol, Need for Speed) rendezi, Stallone mellett pedig visszatér Jason Statham, Dolph Lundgren és Randy Couture is, míg az újoncok sorában 50 Centet és Megan Foxot üdvözölhetjük.

A Feláldozhatók-széria rajongóinak mostanság Sylvester Stallone Instagramját ajánlott követni, az akciólegenda ugyanis gyakran enged bepillantást a film munkálataiba. Nemrég például egy közös fotót posztolt, melyen teljes felszerelésben feszítenek Jason Stathammel, most pedig több új képet és egy videót is megvillantott a rajongóknak.

A prímet egyértelműen az utóbbi viszi, amin Stallone egy csodásan doromboló motoron pózol szivart pöfékelve, a fotók között viszont még a nevető Dolph Lundgren is feltűnik, akiből 63 éves kora ellenére is simán kinéznénk, hogy két mosoly között puszta kézzel zúzza péppé egy közép-amerikai drogbáró rosszul fizetett zsoldosainak koponyáját.

S ha már Lundgren: a két színészt legközelebb az 1985-ös Rocky 4 újravágott rendezői változatában láthatjuk majd együtt, melyet személyesen Stallone bővített ki 40 percnyi sosem látott anyaggal. Az MGM-mel kötött megállapodás értelmében a film november 11-én kerül az amerikai mozikba, másnap pedig digitális formában is elérhetővé teszik.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)