Hirdetés

Sosem találod ki, miért hagyta ott Ruby Rose a Batwoman sorozatot

|

Egészen prózai okokból lépett ki a produkcióból a Kate Kane-t alakító ausztrál színésznő.

Hirdetés

2012 óta építgeti kitartóan a Warner égisze alá tartozó The CW a maga tévés univerzumát (Arrowverse), amelyhez 2019-ben csatlakozott a Batwoman. Noha az első évadot nem dicsérték agyon a kritikusok, és a közönség körben sem volt a legjobb a fogadtatása, a csatorna berendelte a második szezont.

Nem várt nehézséget okozott azonban, hogy a címszereplőt életre keltő Ruby Rose otthagyta a forgatást. Távozása okairól akkor semmit sem tudtunk, a közelmúltban viszont elárulta, miért nem akart már részt venni a folytatásban.

Hirdetés

Az első évad munkálatai közben derült ki ugyanis, hogy a színésznőnek latexallergiája van, amiről ő sem tudott, hiszen korábban sosem kellett hasonló anyagból készült öltözéket viselnie. Márpedig Batwoman álarcának anyaga latex, aminek hatására folyton kiütéses volt az arca, és még a torkát is megviselte. Valószínűleg már ez a kellemetlenség is elég lett volna a kapitulációhoz, de mindennek a tetejébe még a nyakcsigolyája is komolyan megsérült forgatás közben, ezt később műteni kellett. Ruby Rose ettől függetlenül büszke arra, hogy eljátszhatta a tévétörténelem első, nyíltan a saját neméhez vonzódó szuperhősét.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

A második etapban Javicia Leslie vette át tőle a stafétát, ám nem a képregényekből ismert Kate Kane-ként tette ezt, hanem a direkt az ő utódjának szánt vadonatúj karakter, Ryan Wilder bőrébe bújva. Vele forgatták a harmadik szezont is, amelynek nyitóepizódját október 13-án mutatja be a The CW.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)