Hirdetés

Sötét dolgokat sejtet Tom Holland a Pókember: Nincs hazaút kapcsán

|

A főszereplő szerint ez nem egy bohókás kalandfilm lesz.

Hirdetés

Kicsivel több mint egy hónap választ el bennünket a Pókember: Nincs hazaút premierjétől. Az első traileren már 75 millió megtekintés van, a magazinok folyamatosan a filmről beszélnek, a szivárgások és spoilerek elkerüléséhez pedig már a pókösztönünk is kevés. A hype hivatalosan is a tetőpontra ért.

A marketinggépezetnek persze az is része, hogy a színészek interjúkat adnak, legutóbb pedig Tom Hollanden volt a sor, aki ezúttal a Total Film stábját látogatta meg egy kis beszélgetésre.

Hirdetés

Elmondása szerint egy sokkal komolyabb és szomorúbb sztorit fogunk kapni, mint az előző két felvonásban.

"Ami igazán meg fogja lepni az embereket, az az hogy ez nem egy mókás film, hanem egy sötét és szomorú történet, ami megérinti az embert. Olyan dolgokon mennek majd keresztül a karakterek, amiket senkinek sem kívánnál. Én pedig nagyon izgatott vagyok, hogy eljátszhattam Peter Parker másik oldalát is."

A színész már korábban megjegyezte, hogy a Nincs hazaút gyakorlatilag a záróakkordja az ő szériájának, és minden további felbukkanása nagyon más lesz az eddig látottakhoz képest.

Legalább amíg befut az új felvonás, addig bőven lesz időnk végigdarálni a korábbi Pókember filmeket is. Ti hogyan készültök majd a premierre?

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)